Müslüme'nin ölüm nedeni ile ilgili kahreden açıklama: Soğuk hava ve açlık nedeniyle öldü!

Mersin'de kaybının 10. gününde cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme'nin otopsisi tamamlandı. Ölüm nedeni herkes tarafından merak edilirken ilk bulgulara göre bedeninde herhangi bir darp ve yara izine rastlanılmadı. Minik Müslüme'nin soğuk hava ve açlık nedeniyle hayatını kaybetmiş olduğundan şüpheleniliyor.

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesinin kurduğu çadırın önünde oynarken kaybolan Yörük kızı Müslüme'den dün acı haber geldi. 

Yaşadıkları bölgenin 7 kilometre uzağında minik Müslüme'nin cansız bedeni bulundu. 

TÜRKİYE, MÜSLÜME'NİN ÖLÜM NEDENİNİ MERAK EDİYOR

Acı haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan küçük Müslüme'nin ölüm nedeni merak edilmiş, cinayet olması ihtimali endişe yaratmıştı.

 

AÇLIK VE SOĞUKLUK NEDENİYLE HAYATINI KAYBETMİŞ OLABİLİR

Karar'ın haberine göre soruşturmayı yürüten güvenlik kaynakları yaptıkları açıklamada, Müslüme'nin ölümünde darp ve yara izi bulgusuna rastlanmadığını bildirdi. Küçük kızın bedeninde herhangi bir yara izi dahi tespit edilmediğini belirten kaynaklar, Müslüme'nin ölümünün açlık ve soğuğun neden olduğu bir doğal ölüm olduğunu düşündüklerini ifade etti.

 

MÜSLÜME'NİN ANNESİ, BABASI VE BAZI AKRABALARI SORGUDA

Güvenlik kaynakları, ayrıca Müslüme'nin ailesinin de olaydaki ihmalleri nedeniyle sorguya alındığı bilgisini paylaştı. 3 yaşındaki çocuk, ailesinin yaşadığı çadırdan tek başına uzaklaşmıştı.

 

OTOPSİ TAMAMLANDI, CENAZE DEFNEDİLDİ

Otopsi işlemleri yapılan çocuktan alınan numunelerin, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna ulaştırıldığı ve ardından cenazesi ablasının yaşadığı Karaman'a defnedildi.  Otopsi raporu bekleniyor.

Müslüme'nin ölüm nedeni ile ilgili kahreden açıklama: Soğuk hava ve açlık nedeniyle öldü! ile ilgili etiketler Mersin Gülnar otopsi Müslüme ölüm nedeni açlık soğuk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.