Müslüme'nin annesinden kan donduran itiraf: Kayınpederim bana tecavüz etti, oğlum da ondan!

Mersin'de kaybının 10. gününde cesedi bulunan Yörük kızı Müslüme'nin ölümü sonrası akılalmaz gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Dede olarak bilinen tutuklu Hasan Yağal'ın Müslüme ve ablasının babası olduğu öğrenilmesinin ardından şimdi de diğer erkek kardeşin de babası olduğu iddia edildi. Belirtilenlere göre Müslüme'nin annesi "Kayınpederim bana tecavüz etti, beni öldürür diye söyleyemedim" dedi. Ayrıca Hasan Yağal'ın kendi çocuğuna da tecavüz ettiği iddia edildi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu.

Türkiye'nin üzüntü içerisinde takip ettiği olayda Müslüme'nin dedesi olarak bilinen Hasan Yağal tutuklanmıştı. 

Dedenin neden tutuklandığı merak edilirken, DNA örneklerinden çıkan sonuca göre Müslüme'nin ve ablasının dede olarak bilinen Hasan Yağal'ın çocukları olduğu öğrenildi.

MÜSLÜME'NİN AĞABEYİNİN DE BABASI, DEDE HASAN YAĞAL

Odatv'nin haberine göre alınan DNA örneklerine göre Hasan Yağal'ın, Müslüme'nin ağabeyinin de biyolojik babası olduğu tespit edildi.

 

"KAYINPEDERİM BANA TECAVÜZ ETTİ"

Müslüme'nin annesinin "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu. Beni öldürmesinden korktuğum için söyleyemedim" dediği öğrenildi. 

DEDE HASAN YAĞAL, KENDİ ÇOCUĞUNA DA TECAVÜZ ETTİ

Söz konusu haberde, "Dede Hasan Yağal, 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel tacizde bulunmuştu" iddiası da yer aldı.

 

 

 

 

Müslüme'nin annesinden kan donduran itiraf: Kayınpederim bana tecavüz etti, oğlum da ondan! ile ilgili etiketler Anne Mersin Gülnar Müslüme kayınpeder dede Hasan Yağal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.