Müslüm filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Müslüm filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Müslüm filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Müslüm filmi bugün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Müslüm filminin yönetmen koltuğunda Ketche, Can Ulkay oturuyor. Peki, Müslüm filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

MÜSLÜM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Müslüm filmi saat 20:00 - 23:15 arasında yayınlanacaktır.

 
Müslüm filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler TV8 Sinema 2020 film müslüm baba müslüm filmi müslüm tv8 canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.