Müslüm filmi yeniden vizyona giriyor!

Gösterime girdiği dönemde yaklaşık 6 buçuk milyon kişi tarafından izlenen 'Müslüm' filmi, Müslüm Gürses'in ölüm yıl dönümünde yeniden vizyona girecek. Bu özel gösterimde bilet fiyatlarında seyirci için indirime gidilecek.

Arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in acılarla dolu hayatını konu alan "Müslüm" filmi sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor.

ÖZEL BİLET FİYATI

 Müslüm Gürses'in 6. ölüm yıl dönümü vesilesiyle tekrar gösterime giren film, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 1 Mart itibarıyla, yeniden gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL'den izleyicileriyle buluşacak.

BİLİNMEYEN YÖNLERİ ELE ALINIYOR

Filmde, Gürses'in Şanlıurfa'daki çocukluğundan başlayıp Adana'da keşfedilmesine ve İstanbul'da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönü ele alınıyor. Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın yönetmenliğini yaptığı "Müslüm"ün yapımcılığını ise Mustafa Uslu üstlendi.

BAŞROLDE USTA İSİMLER YER ALDI

Filmde, Gürses'i Timuçin Esen, çocukluğunu Şahin Kendirci canlandırırken Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol alıyor.

Müslüm filmi yeniden vizyona giriyor! ile ilgili etiketler Müslüm Gürses
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.