Muslera'nın yerine Fatih Öztürk geliyor

Fernando Muslera'nın 2021 yılında sahalara dönecek olması nedeniyle kaleyi tecrüabeli bir isme emanat etmek isteyen Sarı Kırmızılılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Listenin başındaki Volkan Babacan için Başakşehir'den olumsuz yanıt alan Galatasaray, Kasımpaşa'nın file bekçisi Fatih Öztürk transferinde önemli bir yol kat etti. 

Özellikle ligin ilk yarısı ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde kaleyi tecrübeli bir eldivene teslim etmek isteyen Galatasaray’da Fatih’in transferine teknik direktör Fatih Terim de onay verdi. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Geçtiğimiz yıl Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyince Kasımpaşa'ya giden Fatih Öztürk ve temsilcisi bu teklife yeşil ışık yaktı. Kasımpaşa’da bu sezon 20 lig maçında görev alan ve kalesinde 44 gol gören 33 yaşındaki eldiven son dönemde ise geçirdiği sakatlığın ardından yedek kalmıştı. Ligin 2. yarısında kaleyi Ramazan’a kaptıran ve geri alamayan Fatih’in de Galatasaray’ın teklifine ‘Evet’ dediği öğrenildi.

CİMBOM'UN 5. TRANSFERİ OLACAK 

Fatih Öztürk’ün de gözden düştüğü Kasımpaşa’dan ayrılmak istediği ve alacaklarına karşılık bonservisini isteyeceği ifade edildi. 33 yaşındaki file bekçisini bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, tecrübeli eldiven ile de TL bazında kontrat yapacak. Sarı kırmızılılar Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Omar Elabdoulleai ve Kerem Aktürkoğlu’ndan sonra 5. transferini deneyimli kaleciyi renklerine katarak yapmış olacak. Ayrıca kiralık sözleşmeleri biten Seri ve Lemina’nın Türkiye’de tatil yaptıkları ve durumlarının netleşmesini bekledikleri belirtildi.

Muslera'nın yerine Fatih Öztürk geliyor ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Fernando Muslera Kasımpaşa Fatih Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.