Muslera mağlubiyete engel olamadı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir, Galatasaray'ı 3-2'lik skorla eledi. Mücadelede Başakşehir'in golleri 12. ve 66. dakikada Syszys ve 30. dakikada Aleksic'in ayağından geldi. Galatasaray'ın gollerini ise 20. dakikada Kaan Ayhan ve 51. dakikada Icardi kaydetti. Aslan'ın kaptanı Fernando Muslera, etkin bir görüntü sergilemeye çalışsa da Başakşehir karşısında turun gitmesine engel olamadı.

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Başakşehir'le oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine oldukça motive başladı.

Ancak Galatasaray savunmasının Başakşehir hücumcuları karşısında etkisiz kalması sonrasında Aslan, kalesinde 3 gol birden gördü.

Fanatik'in derlediği haberde; Muslera etkin bir görüntü sergilemeye çalıştı. Ancak Uruguaylı file bekçisi, takımının kupaya veda etmesine engel olamadı.

Muslera mağlubiyete engel olamadı ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.