Musk ile Zuckerberg gladyatör olacak: Kafes dövüşünün yeri belli oldu

X'in ve Tesla'nın sahibi Elon Musk, Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün yerini açıkladı. İtalya'da yapılacak dövüşte taraflar Antik Roma'daki gibi savaşacak.

Elon Musk, X üzerinden paylaştığı gönderisinde Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün yerini açıkladı.

İTALYA'DA ANTİK ROMA DÖVÜŞÜ

Musk, "Dövüş benim ve Zuck'ın vakıfları tarafından yönetilecek (UFC değil). Canlı yayın bu platformda (X) ve Meta'da olacak. Kamera çerçevesindeki her şey antik Roma dönemindeki gibi olacak, yani hiç modern bir şey olmayacak.İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuştum. Destansı bir yer üzerinde anlaştılar." ifadelerini kullandı.

Böylelikle 26 Ağustos'ta yapılması planlanan Elon Musk ve Mark Zuckerberg dövüşünün yapılacağı yer İtalya oldu.

KHABİB, ELON MUSK'I REDDETMİŞTİ

Elon Musk, ünlü karma dövüş sanatları sporcusu Khabib Nurmagomedov'a kendisine koçluk yapması için teklif götürdü. Ancak bu talep anında reddedildi.

Antrenörlüğü bıraktığını söyleyen Khabib, 'prensip meselesi' diyerek bu teklifi reddetti.

CANLI YAYINLANACAK

X hesabından paylaştığı gönderide bunu duyuruan Musk, "Zuck v Musk dövüşü X'te canlı olarak yayınlanacak. Bu etkinlikten elde edilen gelirler gazilere yardım kuruluşlarına bağışlanacak" ifadelerini kullandı.

 

Musk ile Zuckerberg gladyatör olacak: Kafes dövüşünün yeri belli oldu ile ilgili etiketler Mark Zuckerberg Elon Musk İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.