Müsilaj kabusu devam ederken endişe veren görüntüler geldi: Onlarcası kıyıya vurdu

Marmara Denizi'nde müsilaj kabusu devam ederken Silivri'den endişe veren görüntüler geldi. Mimar Sinan Mahallesi'nde onlarca ölü yengeç kıyıya vuruken, bölge halkı daha önce hiç böyle bir şey görmediğinin altını çizdi. Yengeç ölümlerinin müsilaj nedeniyle olabileceği ihtimali üzerinde duruluyır.

Silivri sahiline onlarca ölü yengeç vurdu. Silivri sakinleri daha önce böyle bir durum yaşanmadığını belirterek ölümlerin müsilaj kaynaklı olabileceğini belirtti.

Müsilaj kabusu devam ederken endişe veren görüntüler geldi: Onlarcası kıyıya vurdu

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj Silivri açıklarında da görülüyor. Silivri Mimar Sinan Mahallesi Kumsal mevkiinde onlarca ölü yengeç vurdu. Yengeç ölümleri tedirginliğe neden oldu.

Müsilaj kabusu devam ederken endişe veren görüntüler geldi: Onlarcası kıyıya vurdu - Resim : 2

Ölümlerin yaşandığı alana yakın tesis işleten Hüsnü Yaşar, "Eskiden yengeç ölümleri yoktu. Deniz dibinde ne varsa artık yengeç ölümleri çok fazla oldu bu sene. Burada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi burada temizlik ve bakımları gerçekleştiriyorlar.  Burada daha önce böyle bir görüntü görmedik, 20 senedir burada yaşıyorum" dedi.

Müsilaj kabusu devam ederken endişe veren görüntüler geldi: Onlarcası kıyıya vurdu - Resim : 3

Öte yandan Silivri açıklarında balık tutan bazı balıkçıkların ağlarını deniz salyası kapladı. Balıkçı teknelerin olduğu alanlarda görülen deniz salyası sahil kısmında görüntü kirliliğine neden oldu.

Müsilaj kabusu devam ederken endişe veren görüntüler geldi: Onlarcası kıyıya vurdu ile ilgili etiketler Silivri marmara denizi yengeç kıyı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.