Muratbey'den yalan haberlere sert tepki...

Sosyal medya üzerinden üretilen sahte belgelerle karalama kampanyasına maruz kalan Muratbey'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Muratbey'den yapılan yazılı açıklamada iddiaların asılsız olduğu ve konuyla ilgili yasal girişimlerin başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Dünya capinda ödül alan muratbey burgu ile; serbest pazar piyasasında rafta, fikri sınai mülkiyet haklarında ve hukuk önünde mücadele edemeyen ahlaksızlar sahte belgelerle Muratbeyi karalamaya çalışıyorlar.

Bu sahte belgeyi üreten ve yayanlarla ilgili hukuki süreci başlattık. İftiracı ve sahteciler hukuk önünde hesap vereceklerdir.

Avrupa dahil dünyanın pek çok gıda otoritesince onaylanan ve ödüllendirilen ve her yere ihracat yapılan Muratbey Burgu ürünümüzü sağlıkla ve gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Saygılarımızla''

Muratbey'den yalan haberlere sert tepki... ile ilgili etiketler muratbey peynir Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.