Murat Ünalmış’tan hayranlarını sevindiren haber!

Yayımlandığı döneme damga vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Demir Yaman karakterini oynayan Murat Ünalmış’ın yeni sezonda ekranlara döneceği öğrenildi.

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık'la kavga ettiği haberlerinin basına yansımasının ardından 4. sezon finalinde diziye veda etmişti. Setlere bir süre ara veren Murat Ünalmış hakkında heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Murat Ünalmış'ın hangi diziyle ekrana döneceği merak konusuydu. Ünalmış, yeni dizisinin hazırlıklarına başladığı müjdesi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demir Yaman karakteriyle karşımıza çıkan Murat Ünalmış, ekranlara geri dönüyor.

Habere göre; Murat Ünalmış 4 yıl süren Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından birçok teklif aldı. Ancak Ünalmış bir süre beklemeyi tercih etti.

Adana’da geçen 4 yılının yorgunluğunu üzerinden atan ve ekrana bomba gibi dönmeye hazır olan yakışıklı oyuncu sonunda kararını verdi.

Murat Ünalmış, MF Yapım’ın FOX için çekeceği “Gülcemal” dizisiyle anlaştı. Eda Tezcan’ın yazdığı dizinin senaryosunu çok beğenen oyuncunun partnerinin kim olacağı ise merak konusu…

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi. Ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynadı.

Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi aldı.

Bu eğitim süreciyle birlikte; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol aldı.

Yer Gök aşk dizisinde başrol oynayan Ünalmış aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlendi. Evlilikleri 1,5 yıl sürdü.

TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynadı.

Murat Ünalmış’tan hayranlarını sevindiren haber! ile ilgili etiketler Murat Ünalmış
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.