Murat Ülker ve Yahya Ülker'in Starbucks ziyareti olay oldu! O sözlere tepki yağıyor!

İsrail’in Filistin’e karşı işlediği insanlık ve savaş suçları devam ederken, Ülker şirketinin üst düzey yönetiminden Murat Ülker ve oğlu Yahya Ülker’in 11 Ekim’de Seattle’da Starbucks CEO’su ile bir araya geldiği anlaşıldı. Bunun üzerine sosyal medyada bir çok kullanıcı markayı boykot edeceklerini ve bir daha Ülker ürünlerini satın almayacakları belirtti.

İsrail’in Filistin’e karşı işlediği insanlık ve savaş suçları devam ederken, Türk halkının da tepkileri her geçen gün büyüyor.

Üstelik bu tepki yalnızca İsrail’e değil aynı zamanda sosyal medyada dolaşan “İsrail’e destek veren markalar”a da yönelik boykot çağrısı olarak karşılık buluyor.

Hatta öyle ki tepkiler fiziksel eylem düzlemine de ulaştı.

Öte yandan Ülker şirketinin üst düzey yönetiminden Murat Ülker ve oğlu Yahya Ülker’in 11 Ekim’de Seattle’da Starbucks CEO’su ile bir araya geldiği anlaşıldı.

Bunun üzerine sosyal medyada bir çok kullanıcı markayı boykot edeceklerini ve bir daha Ülker ürünlerini satın almayacakları belirtti.

Yönetimden Yahya Ülker Instagram paylaşımında; “Starbucks sadece bir kahve zinciri değil, insanlar arasında bağlar kurmayı amaçlayan bir hareket” yazdı.

İŞTE SOSYAL MEDYADAN KULLANICILAR BOYKOT ÇAĞRISI:

 

 

 

Murat Ülker ve Yahya Ülker'in Starbucks ziyareti olay oldu! O sözlere tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Ülker Murat Ülker Starbucks İsrail Filistin Gazze Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.