Murat Ülker, Twitter'da ilginç bir atışma yaşadığı Ersoy Dede ile buluştu

Son dönemde, dev yabancı şirketleri satın almasıyla adından söz ettiren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, bugün bir gazeteciyle birlikte verdiği fotoğrafla adından söz ettirdi.

İş dünyasındaki başarıları ile bilinen Murat Ülker, bir süre önce, Twitter'da kendisini 'caps'lerle eleştiren Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'yle ilginç bir sosyal medya polemiği yaşamıştı.

Yıldız Holding’in, İngiliz bisküvi markası United Biscuits'i bünyesine kattığı dönemde, Boyner Holding’in patronu Cem Boyner, Murat Ülker’e sosyal medyada tebrik ederek, “Bravo ÜLKER'e!!!! UNITED BISCUITS Süper hamle!! Tebrikler..” mesajını paylaşmıştı.

271220161731488778202_3.jpg

Murat Ülker de bu mesaja teşekkür ederek karşılık vermişti.

Ersoy Dede ise, Cem Boyner'in 'Gezi Parkı' eylemlerine katılanlara verdiği desteğe gönderme yaparak, bu mesajlaşmayı kendi hesabından, “Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” notu ile takipçilerine aktarmıştı.

MURAT ÜLKER'İN YANITI BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Bu gelişmeler üzerine, Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker de Ersoy Dede'ye kontra bir yanıt vererek günlerce konuşulacak bir mesaja imza attı.

Ülker, Ersoy Dede ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşarak “Arkadaşım nasılsınız?” yazılı bir tweet paylaştı.

O POLEMİĞİN KAHRAMANLARI BULUŞTU

İşte o polemikten aylar sonra, o nazik atışmanın iki tarafı, Murat Ülker ve Ersoy Dede, Yıldız Holding'in etkinliğinde bir araya geldi.

Murat Ülker, o buluşmada, Ersoy Dede ile çektirdiği hatıra fotoğrafını bugün sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

271220161731018771675_3.jpg

Ülker, fotoğrafın altında, "Güzel bir sohbetti, teşekkürler" notunu ekledi. / SuperHaber

Murat Ülker, Twitter'da ilginç bir atışma yaşadığı Ersoy Dede ile buluştu ile ilgili etiketler Murat Ülker Ersoy Dede polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.