Murat Ülker, Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı kitabını tanıttı

Murat Ülker, yılların birikiminin daha geniş kitlelere ulaşması için başladığı yazı maratonunun son ayağını dün tanıttı. Ülker, Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı isimli kitapta gelecekle ilgili öngörülerini, beslenmeyle ilgili doğrular ve yanlışları ele aldı.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

GODIVA ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker’in, kişisel blogunda ve LinkedIn profilinde yazdığı yazılar Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından kitap haline getirildi. Murat Ülker'in üçüncü kitabı “Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı” ismiyle yayınlandı. Kişisel blogunda ve LinkedIn profilinde yazdığı yazıların derlenmesiyle yayına hazırlanan kitap, daha önce aynı isimle okurlarla buluşan diğer iki kitabın devamı olma özelliği taşıyor. Kitapta “Sürdürülebilir İş Modelleri”, “Geleceğin Dünyası”, “Gıda Güvenliği” ve “Kişisel Notlar” gibi bölümler yer alıyor. Eserde, başarılı ve sürdürülebilir iş modellerinin nasıl oluşturulması gerektiği, farklı sektörlere ilişkin gelecek öngörüleri, beslenmede doğru ve yanlışlar ve son olarak yazarın kişisel gelişim, toplum, din, sanat ve gezi gibi farklı alanlarda kaleme aldığı kişisel görüşleri yer alıyor.
2021 yılının Temmuz ayında yayımlanan ilk kitabı “Hayatın İpuçları - Zor Konuların Yalın Anlatımı”  ile Platin İş Kitapları Ödülleri’nden “Yılın En İyi İş Kitabı” ödülünü alan Murat Ülker, kendi gözlem ve tecrübelerini aktardığı yeni kitabında geleceğe dair çarpıcı öngörülerde bulunuyor.

Murat Ülker, Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı kitabını tanıttı

“Yöneticilikte ve liderlikte modern yaklaşımlar”, “Murat Ülker’in sanata duyduğu kişisel ilgisi ve eser yorumları” ve ‘Otobiyografisi’ni kaleme almıştı. Murat Ülker, bu kitabında okuduğu metinlerden ya da katıldığı konferanslardan yola çıkarak kendi gözlem ve tecrübeleriyle zenginleştirdiği yazılarında hem başarılı olmasını sağlayan prensiplerin ipucunu veriyor hem de geleceğe dair pek çok öngörüde bulunmuştu. Bir grup gazeteciyle kitap hakkında sohbet toplantısı düzenleyen Ülker, “Kitap yaptığım okumalardan ve tecrübelerimden süzülen bilgiler” dedi. Günceli konulara da değinen Ülker, yüksek enflasyonist ortamda karlılığın eridiğini, şirketlerin enflasyondan arındırılmış karlılığa dikkat etmeleri gerektiğini ve stok maliyetini en aza indirmelerinin önemli olduğunu belirtti.

Murat Ülker, Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı kitabını tanıttı - Resim : 2

Murat Ülker, Hayatın İpuçları 3-Zor Konuların Yalın Anlatımı kitabını tanıttı ile ilgili etiketler Murat Ülker kitap tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.