Murat Ülker: Fenerbahçe'ye yarım milyar dolar bağışladım

İş insanı Murat Ülker, bir YouTube kanalında kendisine sorular soruya net bir cevap verdi ve Fenerbahçe'ye yarım milyar dolar bağışladığını açıkladı.

Son dönemde ismi Fenerbahçe başkanlığı ile de anılan iş insanı Murat Ülker, bir YouTube kanalında kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Ülker, Fenerbahçe'ye ne kadar bağışta bulunduğunu açıkladı.

"FENERBAHÇE'YE YARIM MİLYAR DOLAR VERDİM"

KAFATV isimli YouTube kanalında konuşan Murat Ülker, "Fenerbahçe'ye şu ana kadar ne kadar para verdiniz?" sorusuna, "Yarım milyar dolar verdim. Fenerbahçe bunları hak ediyor" cevabını verdi. Cevabı, soruyu soran kişiyi de şaşırttı.

FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI

Adı Fenerbahçe Başkanlığı için de geçen Murat Ülker'e "Çocuklarınızın ileride Fenerbahçe'nin yöneticisi, başkanı olmak ister misiniz?" sorusu soruldu. Ülker, "Fenerbahçe'ye başkan aramıyorlar, var başkanı. O işi, anlayan kişilerin yapması gerekir. Futbol hakkındaki benim düşüncemi sorarsanız, ben futbolu biraz yavaş buluyorum. Basketbol gibi biraz hızlanması lazım" şeklinde yanıt verdi.

Murat Ülker: Fenerbahçe'ye yarım milyar dolar bağışladım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Murat Ülker
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.