Murat Sancak'tan olay yaratacak itiraflar: Gelseydi, Fenerbahçe'ye gidecekti...

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak açıklamalarda bulundu. Sancak Tayyip Talha transferine ilişkin, "Serdar Dursun, Adana'ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş'a zam yapmadım. İstediğim ücret hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe'ye gidecekti" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak açıklamalarda bulundu.

''İSTEDİĞİM ÜCRET HİÇ ARTMADI''

 Sancak Tayyip Talha transferine ilişkin, "Serdar Dursun, Adana'ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş'a zam yapmadım. İstediğim ücret hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe'ye gidecekti" ifadelerini kullandı.

Murat Sancak'tan olay yaratacak itiraflar: Gelseydi, Fenerbahçe'ye gidecekti... ile ilgili etiketler Adana Demirspor Fenerbahçe murat sancak serdar dursun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.