Murat Sancak'tan Fenerbahçe maçı sonrası itiraf: "2 oyuncumuza kırmızı kart verilebilirdi"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe ile oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları maç hakkında konuştu. Murat Sancak, "İki oyuncularına kırmızı kart verilebilirdi" şeklinde bir itirafta bulundu.

Süper Lig'in 12. hafta maçında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Konu hakkında konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bir itirafta bulundu.

MURAT SANCAK'TAN KIRMIZI KART İTİRAFI

Hakem hatalarının sorulması üzerine Murat Sancak, "Hakem hataları aleyhinde olanlar da var, lehinde olanlar da var. Aleyhinde olanlar genellikle bağırır. Lehinize olduğu zaman niye konuşmuyorsunuz? 2 tane kırmızı kart olması lazım diyorum. Bu hakemin kötü niyetinden kaynaklanıyor mu, diye iddia edemeyiz. Takdir hakkını o şekilde kullanmış. Aleyhinde olduğu zaman konuşuyorsun da bir de lehinde olanlara bak. Çık, basın toplantıları yap. ’Hakem burada bizi korudu’ diyemiyorsun çünkü. Bencil olmamak lazım. Bunlar oluyor. Başka yerden, uzaydan hakem getirecek halimiz yok. Bu hakemlerle devam edeceğiz. Ya da yeni hakemler yetiştirecekler. Yetiştirmek de kolay değil. 3 ay, 5 ayla olacak iş değil. Federasyon bu konuda da çalışmalar yapıyor diye düşünüyorum" şeklince cevap verdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Kevin Rodrigues’e kırmızı kart verilebilirdi ama demek ki görmemişler. Belhanda ikinci sarı karttan atılabilirdi. Eliyle vurması var. Netice itibarıyla hakemin takdiri bu. Crespo’nun da kırmızı kartı vardı. Tek taraflı değil” dedi.

Murat Sancak'tan Fenerbahçe maçı sonrası itiraf: "2 oyuncumuza kırmızı kart verilebilirdi" ile ilgili etiketler Adana Demirspor Murat Sancak hakem Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.