Murat Kurum'dan yerel seçimlerle ilgili ilk açıklama

Cumhur İttifakı İBB Belediye Başkan adayı Murat Kurum resmi olmayan yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da CHP'nin belediye başkanı adayı Ekrem İmamoğlu % 50.91 oranında oy alırken Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum % 39.99 oy aldı. 

Resmi olmayan sonuçların açıklanmasının ardından Murat Kurum AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda canlı yayında basın açıklaması yaptı.

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'un açıklamasından satır başları şöyle:

90 gündür evinden işinden feragat eden tüm teşkilat mensuplarımıza, benimle birlikte yol yürüyen bu hayal için çalışan çabalayan her bir çalışma arkadaşıma teşekkür ediyorum.

MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ

Seçimler büyük bir olgunlukla yapıldı. İstanbullu hemşehrilerimiz şundan emin olsun. Yine İStanbul için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimiz bizi nerede görmek isterse orada olacağız. Elbette bizler de milletimizin verdiği mesajları değerlendireceğiz.

DAHA İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Biz yine sokaklarda olacağız, biz yine milletimizle olacağız. İstanbul’un iyiliği için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Daha iyi hazırlanacağız, çalışmaya devam edeceğiz.

TEŞEKKÜR MESAJI

Büyük Türkiye davası için çalışacağız. Zor günleri nasıl atlattıysak yine atlatacağız. Başta sayın cumhurbaşkanımıza bize bu görevi verdiği için çok teşekkür ediyorum. Yine Devlet Bahçeli'ye çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum.

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ

Biz bugünü bir milat olarak kabul edip başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için yine tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız.

Yarından itibaren yine milletimize gideceğiz. Ben bu süreçte yine seçilen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyor, tekrar bu seçimlerin İstanbul'umuza milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Murat Kurum'dan yerel seçimlerle ilgili ilk açıklama ile ilgili etiketler Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.