Murat Kurum'dan emeklilere müjde: İstanbul kartlarına 2 bin 500 TL ödeyeceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere müjde verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısında projelerini açıkladı. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul vaatlerini açıklarken emeklilere müjde verdi. Kurum "İhtiyaç sahibi emekliler için her ay İstanbulkartlarına 2500 lira destek ödemesi yapacağız." ifadelerini kullandı. 

EMEKLİLERE 2 BİN 500 TL DESTEK ÖDEMESİ

İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul kartlarına 2 bin 500 TL destek ödemesi yapacağız. Biz emeklilerimizin her anında yanlarında olacağız. Madde bağımlılığı ve tedavi rehabilitasyon merkezimizi kuracağız. İstanbul kartla engelli kardeşlerimize sunacağız, engelli istihdamını zorunlu kılacak adımlarımızı atacağız.

Murat Kurum'dan emeklilere müjde: İstanbul kartlarına 2 bin 500 TL ödeyeceğiz! ile ilgili etiketler Murat Kurum İstanbul emekli İstanbulkart
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.