Murat Kurum üzerinden dezenformasyon girişimine geçit yok! İletişim Başkanlığı'ndan "Baba Kart" açıklaması...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Toplu ulaşım için Baba kart çıkaracağız' dedi" iddialarını yalanlayarak, "Murat Kurum Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu Toplantısı'nda böyle bir ifade kullanmamıştır." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili, "İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Toplu ulaşım için Baba kart çıkaracağız' dedi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtildi.

Programda İstanbul için projelerini açıklayan Murat Kurum'un mevcuttaki "Anne Kart" uygulamasının değiştirileceğini, sistemin yeni isminin "Aile Kart" olacağını duyurduğu açıklandı

Aile Kart ile şu an 0-4 yaş çocuğu olan annelere verilen ücretsiz ulaşım hakkını değiştireceklerini belirten Kurum, "Artık hem yaşı 0-6'ya çıkarıyoruz hem de babalarımıza da çocuklarıyla ücretsiz seyahat hakkı veriyoruz." ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Murat Kurum üzerinden dezenformasyon girişimine geçit yok! İletişim Başkanlığı'ndan "Baba Kart" açıklaması... ile ilgili etiketler Murat Kurum AK Parti İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB İletişim Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.