Murat Kurum paylaştı! Dünyanın 5. Türkiye'nin 1. en büyük millet bahçesi çok yakında

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dünyada 5'nci, Türkiye'de 1'nci, Çok yakında!" ifadelerinin yer aldığı sosyal medya mesajıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin detaylarının anlatıldığı bir video yayımladı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dünyada 5'nci, Türkiye'de 1'nci, Çok yakında!" ifadelerinin yer aldığı sosyal medya mesajıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin detaylarının anlatıldığı bir video yayımladı.

Murat Kurum paylaştı! Dünyanın 5. Türkiye'nin 1. en büyük millet bahçesi çok yakında

Bakan Kurum'un, paylaştığı videoda, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin, 2 milyon metrekare alan üzerine kurulu, yeşil alanı bol, içinde sosyal donatıları, 70 bin metrekareye yakın kapalı alanları ve sosyal donatıları olan büyük bir şehir parkı olacağı vurgulandı.

Video'da şu bilgilere yer verildi:

"Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne 9 ayrı noktadan girilebilecek. Bu girişlerde seralar ve bostanlar olacak. Bu seralarda doğal ürünler yetiştirilebilecek. Vatandaşlar isterlerse buradan doğal ürünler temin edebilecek.

 

Murat Kurum paylaştı! Dünyanın 5. Türkiye'nin 1. en büyük millet bahçesi çok yakında ile ilgili etiketler ekonomi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum Atatürk Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.