Murat Kurum İmamoğlu'nun yeni yalanını ortaya çıkardı!

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'li İBB Başkanı'nın metro yalanını yüzüne vurdu. İmamoğlu'nun temel atma töreni değil işe başlama töreni yaptığını söyleyen Kurum seçim için aceleye getirdiklerini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metro projesiyle ilgili temel atma töreni yalanını sert bir dille eleştirdi.

Kurum, "Onlar o kadar korktular ki, 4 yıl önce başlattıkları Sancaktepe - Yenidoğan metro hattını hızla değiştirip adını değiştirdiler. Ardından 'Yapım Çalışmalarına Başlama Töreni' adı altında bir etkinlik düzenlediler. Daha önce böyle bir tören duydunuz mu? Ya inşaata başlarsınız ya da açılış yaparsınız. Bu törenler, işe başlama töreni değil, sadece yapraklardan alkış toplama töreni, temel atma töreni değil..." şeklinde konuştu.

Murat Kurum İmamoğlu'nun yeni yalanını ortaya çıkardı! ile ilgili etiketler Murat Kurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.