Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun danışmanını yerden yere vurdu: Eş başkan gibi hareket ediyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayınında mal varlığı provokasyonu yürüten Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'u yerden yere vurdu.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, mal varlığı provokasyonu yürüten Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'u tiye aldı. Kurum, "Onun vasfı nedir? Bizim muhatabımız değil, işine baksın" dedi.

Sosyal medya hesabından "Madem şeffaflar neden hala açıklamıyorlar mal varlıklarını" diyerek algı operasyonu yürüten Ongun'a tepki gösteren Kurum şu ifadeleri kullandı:

"Onun vasfı nedir? O da eş başkan gibi hareket ediyor da. Onun vasfını bilmiyoruz. O bizim muhatapımız değil, işine baksın."

''17 KİLOMETRE METRO YAPARAK İSTANBUL'DAKİ TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLMEZ''

Öte yandan Kurum, İmamoğlu'na da tepki göstererek, ağır eleştirilerde bulundu. Kurum, "Toplamda 46 kilometresini bizim tamamladığımız, 17,88'ini kendisinin yaptığı metro var. 17 kilometre metro yaparak İstanbul'daki trafik sorunu çözülmez. Metro yapacağız. Her ilçeye metro gidecek, Silivri'ye metrobüs gidecek.''

''METROBÜS DURAKLARINDAKİ ÇİLENİN, METRODAKİ EZİYETİN ARTIK SON BULMASI LAZIM''

''O otobüslerimiz, metrobülerimiz her yıl yenilenmesi lazım. Oradaki liyakatli ekiplerin otobüslerin bakımını anbean takip etmesi lazım. Metrobüs duraklarındaki o çilenin bitmesi, metro duraklarındaki o eziyetin artık son bulması lazım.''

''YOK ÖYLE YAĞMA''

''Beni o metro durağında göreceksiniz, öbür metrobüs durağında göreceksiniz, orada bir sorun olacak da ben Saraçhane'deki koltuğumda oturacağım veya menfaatim için Ankara'da miting yapacağım. Yok öyle yağma ya. Yani İstanbullu eziyet çekecek ben de onu görmezden geleceğim, tatile gideceğim. Olmaz. Bu anlayışla olmaz. O yüzden 31 Mart'ta milletimiz sandıkta bu tercihi yapacaktır. Yani iş yapanla yapmayanı, eser üretenle üretmeyeni net bir şekilde ayıracaktır." dedi.

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun danışmanını yerden yere vurdu: Eş başkan gibi hareket ediyor! ile ilgili etiketler Murat Kurum AK Parti Cumhur İttifakı İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB seçim Yerel seçim Ekrem İmamoğlu CHP Murat Ongun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.