Murat Kekilli'den Bülent Ersoy gafı

Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen ve 1 milyona yakın kişinin yeniden sokaklarda buluştuğu “Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” kapsamında şarkıcı Murat Kekilli sahne aldı. Kekilli'nin konserde yanlışlıkla 'rahmetli Bülent Ersoy' demesi geceye damga vurdu.

Kozan’da Portakal Çiçeği Karnavalı ilk gününde binlerce kişi karnaval alanına akın etti. Önceki akşam düzenlenen Murat Kekilli halk konserine yüzlerce kişi katıldı. Ünlü şarkıcı sahnede bir gafa imza attı. Bülent Ersoy’dan bahsederken “Rahmetli Bülent Ersoy Kara gözlüm şarkısını böyle söylerdi” diyen Kekilli daha sonra “çok özür diliyorum” diyerek sahnesine devam etti.

Yeni albüm şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen Murat Kekilli’nin performansı hayranlarından tam not aldı. Murat Kekilli konserine annesi Sıdıka Kekilli ve ablasının en ön sırada izlemesi dikkat çekti.

Murat Kekilli'den Bülent Ersoy gafı


SAHNEDE EVLİLİK TEKLİFİ

Coşkulu konsere çevre illerden de yoğun katılım oldu. Konserde Mustafa- Gamze ve Mustafa-Simge çiftleri de sahnede evlilik teklifi ederek konserde renkli anlar yaşanmasına sebep oldu. Murat Kekilli yeni albümü şarkılarını hayranları le birlikte okurken hayranları sanatçı Kekilli’nin şarkılarını eşlik etti. (İHA)

Murat Kekilli'den Bülent Ersoy gafı - Resim : 2

Murat Kekilli'den Bülent Ersoy gafı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Murat Kekilli Adana gaf Portakal Çiçeği Karnavalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.