Murat Hazinedar’ın kız kardeşi de görevden uzaklaştırıldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından zorunlu bağış, usulsüz ihale gibi yolsuzluklarla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde görevinden uzaklaştırılmıştı. Bugün soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. Hazinedar'ın başkan seçildiği günden bu yana özel kalem müdürlüğünü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar Başlangıç da bugün görevinden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın Beşiktaş Belediyesi'nde yürüttüğü soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırdığı Pelin Hazinedar Başlangıç, ağabeyi Murat Hazinedar tarafından belediye başkanı seçildikten sonra Özel Kalem Müdürü olarak atanmıştı.

Pelin Hazinedar Başlangıç, Murat Hazinedar yerine vekaleten seçilen Tahir Doğaç tarafından geçtiğimiz haftalarda Özel Kalem Müdürlüğü'nden alınarak Dış İlişkiler Müdürlüğü'ne getirildi.

Hazinedar'ın kız kardeşi yürütülen soruşturma kapmasında da bugün görevinden uzaklaştırıldı.

ZORLA BAĞIŞ, USULSÜZ İHALE

İçişleri Bakanlığı, 4 Ocak günü belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız menfaat temin edilmesi iddiaları ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, meclis üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'i görevinden uzaklaştırmıştı. 17 Ocak günü de Beşiktaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı, İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde açığa alınmıştı.

Murat Hazinedar’ın kız kardeşi de görevden uzaklaştırıldı! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar İçişleri Bakanlığı pelin hazinedar başlangıç görevden uzaklaştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.