Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu!

2009 yılında kansere yakalanan 45 yaşındayken kanser hastalığına yenik düşen ünlü sanatçı Murat Göğebakan, ölüm yıl dönümünde ‘Kalbim Yaralı’ şarkısı ile sosyal medyada rahmetle anıldı. Kanser tedavisi görürken eşi tarafından kendisini aldattığını öğrenince yıkılan Göğebakan'ın katıldığı bir programda, 'Kalbim Yaralı' şarkısını gözyaşları içinde seslendirmesi hayranlarının hafızasına kazınmıştı.

Türkiye’nin ‘Ayyüzlüm’ şarkısıyla tanıdığı Murat Göğebakan, Mayıs 2009’da yakalandığı lösemiden Aralık 2009’da kurtulmuştu. Tedavisi sırasında eşi Sema Bekmez’in kendisini aldattığını öğrenince yıkılmış ve “Kanseri yendim ama ihanete yenildim” demişti. 2013’te hastalığı nüksetmiş, 10 gün öncesine kadar tedavi görmeyi reddetmiş, yakınlarının ısrarıyla hastaneye yatmıştı. Lösemi tedavisi gören şarkıcı Murat Göğebakan (46) İstanbul’da hastanede hayatını kaybetmişti.

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu!

ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR

Henüz 45 yaşındayken kanser hastalığına yenik düşen ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesi dinleyenleri hüzünlendiriyor. Kısa süren hayatına çok büyük başarılar sığdıran başarılı sanatçı Murat Göğebakan, ölüm yıl dönümünde unutulmaz şarkıları ile anılıyor. 

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 2

'KALBİM YARALI'YI GÖZYAŞLARI İÇİNDE SESLENDİRMİŞTİ

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi Sema Bekmez onu terk etmişti. Murat Göğebakan'ın katıldığı bir programda 'Kalbim Yaralı' şarkısını gözyaşları içinde seslendirmesi ise hayranlarının hafızasına kazınmıştı. Murat Göğebakan sosyal medyada gündem oldu. 

Adana'da 1968'de dünyaya gelen şarkıcı Murat Göğebakan, anne ve babasının işi dolayısıyla çocukluğunu Almanya ve Adana'da geçirdi.

HAYRANLARI SANATÇIYI DUYGUSAL SÖZLERLE ANDI

Göğebakan'ın hayranları ünlü sanatçının 'Kalbim Yaralı' şarkısını sosyal medyadan hem paylaşıyor hem de ünlü sanatçıyı duygusal sözlerle anıyor. İşte paylaşımlardan bazıları;

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 3

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 4

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 5

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 6

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 7

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! - Resim : 8

 

Murat Göğebakan sosyal medyada yeniden gündem oldu! ile ilgili etiketler murat göğebakan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.