Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi

Ünlü pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz yıl ayrıldığı ve şu sıralar Kerem Bürsin ile dolu dizgin aşk yaşayan eski sevgilisi Hande Erçel'in geçtiğimiz sezon birlikte aynı dizide rol aldığı yakın arkadaşı 32 yaşındaki oyuncu Makbule Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Erçel'in eski aşkı Dalkılıç ile rol arkadaşı Akbaş önceki gün Etiler'de kameralara yakalandı. Kendisine yöneltilen Hande Erçel sorusuna Akbaş bakın nasıl cevap verdi...

Uzun süredir aşk yaşayan sanat camiasının gözde isimlerinden oyuncu Hande Erçel ile müzisyen Murat Dalkılıç bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerine geçtiğimiz yıl son noktayı koymuştu. Ayrılığın ardından genç oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaştığı meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Dizi setinde başlayan arkadaşlığın aşka dönüşmesinin ardından ise Murat Dalkılıç ile igili bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Murat Dalkılıç'ın adı, eski aşkı Hande Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinde geçen sezon birlikte rol aldığı Sitare Akbaş ile aşk dedikodularına karışmıştı. Sitare Akbaş ve Murat Dalkılıç ile ilgili ortaya atılan iddialar doğruluk kazandı. Ünlü ikilinin sürpriz aşkı sonunda belgelendi.

 Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi

MURAT DALKILIÇ AŞK SORULARINA BU KEZ SESSİZ KALDI

İki yıl evli kaldığı oyuncu Merve Boluğur'dan 2017 yılında boşandıktan sonra Hande Erçel ile birliktelik yaşayan ve bu ilişkisini de sonlandırdıktan sonra uzunca bir süre ismi kimseyle anılmayan 38 yaşındaki  yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün, adının son dönemde aşk dedikodularına karıştığı kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Sitare Akbaş ile birlikte Etiler'de yakalandı.

Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi - Resim : 2


Çift, bir mekandan çıkarken birlikte görüntülendi. Birçok kez gazetecilerin kendisine yöneltilen ilişkisi hakkındaki sorularına sitem eden ve sert bir şekilde cevap veren Dalkılıç, bu kez ise suskunluğunu korudu.


Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Murat Dalkılıç'ın ardından Sitare Akbaş'ın aşk sorusuna ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu. Bir süredir gözlerin çevrildiği 32 yaşındaki güzel oyuncu ise muhabirlerin, "Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?" sorusuna aşkı gibi sessiz kaldı. Gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara sadece gülümsemek ile yetindi. Taze aşıklar objektiflere yakalanmalarının ardından araçlarına binerek bulundukları noktadan hızla ayrıldılar. 

 Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi

MURAT DALKILIÇ'I SİNİRLENDİREN SORU

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı şeklindeki kendisine yönletilen sorulara çok sinirlenmişti.

 Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, muhabirlere, "Bana, benim istemediğim bir şeyi sorduğunuzda hiçbir zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Konuşmak istemiyorum." şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Dalkılıç'ın korumaları da ardından gazetecilere müdahalede bulunmuştu.

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sitare Akbaş ile Murat Dalkılıç ilişkisi önceki gün Etiler'de birlikte gittikleri mekan çıkışı belgelenmiş oldu. Dalkılıç'ın bu defa sorulara ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi

SİTARE AKBAŞ KİMDİR? ASLEN NERELİDİR? SİTARE AKBAŞ KAÇ YAŞINDA?

Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.


SİTARE AKBAŞ HANGİ DİZİLERDE ROL ALMIŞTIR?


Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.

Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi - Resim : 6

Sitare Akbaş, birkaç projeye adını yazdırdıktan 2020 yılında FOX'da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı "Figen Yıldırım (Fifi)" karakteri ile TV ekranlarına dönmüştür. 2021 yılında Show TV'deki Ramo dizisinin kadrosuna dahil olup "Dilber" karakterini canlandırmıştır.

SİTARE İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Sitare “1. Yıldız.” “2. Talih, baht, kader.” anlamlarına gelmektedir.

Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile aşkı belgelendi ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Kerem Bürsin Sitare Akbaş Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.