Murat Dalkılıç'ı soyup soğana çevirdiler!

Oyuncu Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde fazla kalmayan popçu Murat Dalkılıç'ın evine hırsız girdi.

Ünlülerin konakladığı milyon dolarlık ultra lüks sitede hırsız şoku! Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Oyuncu Merve Boluğur'dan ayrıldıktan sonra evinde değil kardeşinde kalan Murat Dalkılıç eve geldiğinde büyük şok yaşadı.

Murat Dalkılıç'ın evine giren hırsızlar 50 bin TL'lik elektronik eşya ve 25 bin TL'lik saat çaldı. Murat Dalkılıç durumu hemen polise bildirdi.

43145_0

AYNI SİTEDE 6 EV DAHA SOYULDU

Murat Dalkılıç'ın da aralarında bulunduğu ünlülerin oturduğu ultra lüks sitede 6 evin daha soyulduğu öğrenildi. Dalkılıç'ın oturduğu sitede Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi ünlü isimlerin de evleri bulunuyor.

ESKİ EŞE ŞARKILI GÖNDERME

Merve Boluğur’un yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğu dedikodusunu duyan Murat Dalkılıç’tan eski eşine şarkılı gönderme geldi.

Merve Boluğur’la 2 yıllık evliliğini Eylül’de bitiren Murat Dalkılıç’tan şarkılı gönderme…

Takvim’de yer alan habere göre ünlü popçu, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafının altına ‘Rivayet’ şarkısının “Huzuru bulduğuna dair bir rivayet var. Duymazdan geliyorum” sözünü yazdı.

Murat Dalkılıç’ın bu paylaşımı ise dedikodu fitilini ateşledi. İddiaya göre ortak dostlarından güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyan ünlü popçu, kıskançlık krizine girdi. Dalkılıç’ın “Merve’nin başka biriyle olmasına tahammül edemem” dediği de konuşuluyor.

İşte o şarkı:

Susuyorum merak etme
Sonuçta nazik bir çocuğum
Hala ben en azından
Uğraşıyorum çabalıyorum metanetle

Bir aşk var orda
Benim kadim payımda
Gitmemiştir o hep benledir
Sevişmez asla onla bunla.

Evliliğini kurtarmak için elini taşın altına koymadığı iddia edilen popçunun çok pişman olduğu konuşuluyor…

Murat Dalkılıç'ı soyup soğana çevirdiler! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Merve Boluğur hırsız Engin Altan Düzyatan Şahan Gökbakar Türkan Şoray eve