Murat Dalkılıç ve Hande Erçel hasret giderdi

İş hayatlarındaki yoğunlukları nedeniyle görüşemeyen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, Hande Erçel'in rol aldığı Azize dizisinin setinde hasret giderdi.

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan boşandıktan sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eylül 2018’de ayrılmışlar, martta barışıp ilişkide ikinci etaba geçmişlerdi!

Popçu önceki gece Kuruçeşme’deki Çin lokantası İnari’deydi. Yanında sevgilisi Hande Erçel yoktu. “Nerede?” sorusuna “Yeni dizisi ‘Azize’nin çekimlerinde. Son albümüm ‘Afefa’nın çalışmaları, Hande’nin dizisi derken, görüşemez olduk” yanıtını verdi.


Murat Dalkılıç şöyle konuştu: “Haliyle birbirimizi özlüyoruz. Geçenlerde baktım olacak gibi değil, sürpriz yapıp sete gittim. Hande de şaşırdı. Yoksa başka türlü bir araya gelemeyeceğiz. Söz madem diziye geldi, ‘Azize’yi izledim çok beğendim.

Hande’nin de Buğra Gülsoy’un da performansları çok iyi. Reyting rekorları kıracağına inanıyorum.” ‘Azize’ her salı akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel hasret giderdi

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel hasret giderdi ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Azize Merve Boluğur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.