Murat Boz ve Burak Özçivit'in 'kardeşliği' artık bitti!

Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçladı. Özçivit ile İstanbul dışındaki hiçbir galaya katılmayan Boz arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2' filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz'a kesti.

24 Kasım'da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi karşılamayan film, 420 bin kişi tarafından seyredildi.

İddiaya göre yurt içi ve yurt dışı galalarında yer alarak aynı zamanda yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Özçivit'in İstanbul'daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Boz'la arası açıldı.

Özçivit, Boz'a tavır alıp popçuyu Instagram'da takipten çıkardı.

kardesim-benim-2-halk-660x400

Murat Boz ve Burak Özçivit'in 'kardeşliği' artık bitti! ile ilgili etiketler muratboz burakozçivit kardeşimbenim arkadaşlık
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.