Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı

Ünlü popçu Murat Boz'un terini silip hayranlarının olduğu alana fırlattığı terli havlusu paylaşılamadı. 42 yaşındaki şarkıcının terli havlusuna sahip olmak isteyen hayranları adeta birbirine girdi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şarkıcı Murat Boz, Ankara'da sevenleriyle buluştu. Boz konser sırasında terini sildiği havluyu hayranlarının olduğu alana fırlattı. Hayranları, Murat Boz'un terli havlusunu alabilmek için yarıştı.


ORTALIK BİRDEN KARIŞTI!

Şarkılarını söylerken dans eden Murat Boz, terleyince yardımcısının verdiği havluyla terini sildi. Ünlü popçu terini sildiği havluyu seyircilere atınca bir anda ortalık karıştı. Murat Boz hayranı genç kızlar havluyu almak için adeta birbirlerine girdi.

Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı

Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı - Resim : 2

Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı - Resim : 3

Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı - Resim : 4

Murat Boz terli havlusunu hayranlarının olduğu alana fırlattı, ortalık karıştı ile ilgili etiketler Murat Boz Konser Ankara Sosyal Medya havlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.