Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler? Murat Boz'un O Ses Türkiye açıklaması

Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Murat Boz'un paylaşımı kafaları karıştırdı. Murat Boz'un O Ses Türkiye jürisinden ayrılacağı iddiası konuşulmaya devam ediyor. Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler? Murat Boz'un O Ses Türkiye açıklamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Ünlü şarkıcı Murat Boz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırıyor. Uzun süredir O Ses Türkiye jüri üyelerinden birisi ayrılacak iddiası konuşulmaya devam ediyor. Murat Boz'un O Ses Türkiye jürisinden ayrılacağı iddiası konuşulmaya devam ediyor. Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin olası ayrılıktan sonra yeni üyesinin kim olacağı merak ediliyor. İşte Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler? Murat Boz'un O Ses Türkiye açıklamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

MURAT BOZ O SES TÜRKİYE'DEN AYRILACAK MI?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, 'O Ses Türkiye' yarışması ile ilgili soru üzerine yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Acun Ilıcalı; Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'dan oluşan 'O Ses Türkiye' jürisinde bu yıl değişiklik olacağını duyurdu.

Başarılı televizyoncu, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi. 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde olan Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' çekimlerinin eylül ayında başlayacağını söyledi.

Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler? Murat Boz'un O Ses Türkiye açıklaması

Acun Ilıcalı’nın "O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak" açıklamasından sonra Murat Boz bir paylaşımı yaptı. Murat Boz'un paylaşımı "O Ses Türkiye’den ayrılan isim Murat Boz mu?" sorularını akla getirdi.

Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? O Ses Türkiye jüri üyeleri kimler? Murat Boz'un O Ses Türkiye açıklaması ile ilgili etiketler TV8 O Ses Türkiye Murat Boz Murat Boz O Ses Türkiye'den ayrıldı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.