Murat Boz imajında büyük bir değişikliğe gitti

Uzun süredir protez saç kullanan Murat Boz, daha genç bir görünüme kavuşmak için saç ektirdi. Ünlü popçu seyrelen saçlarını gürleştirmek için yaptırdığı işlem sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Daha önce protez saç kullandığı için birçok kez gündem olan 42 yaşındaki yakışıklı şarkıcı Murat Boz imajında büyük bir değişikliğe gitti. Zaman içinde saçları seyrelen Boz çareyi saç ektirmekte buldu. Son dönemde kendisinden 12 yaş küçük olan oyuncu Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşadığı iddialarıyla gündem olan Murat Boz'un son paylaşımı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Murat Boz imajında büyük bir değişikliğe gitti

YENİ İMAJINA BEĞENİ YAĞDI


Murat Boz da Oktay Kaynarca, Oğuzhan Koç ve Mustafa Ceceli gibi saç ektiren ünlüler kervanına katıldı. 42 yaşındaki Boz, yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdi.

Son halini 11.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''İlginiz, alakanız için size ve ekibinize çok teşekkür ederim.'' notuyla paylaşan Boz'a takipçilerinden beğeni yağdı.

İşte Murat Boz'un son hali...

murat boz

Murat Boz imajında büyük bir değişikliğe gitti ile ilgili etiketler Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.