Murat Boz aldığı acı haberle kahroldu! 'Keşke daha önce haberim olsaydı'

Ünlü popçu Murat Boz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile kendisini kahreden acı haberi duyurdu.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, aldığı acı haberle kahroldu. Kanser hastası Sıla'nın en büyük hayallerinden biri Murat Boz ile tanışıp sohbet etmekti.

Murat Boz, Sıla'nın bu arzusunu öğrenince ailesini aradı. Ne var ki Sıla, o saatlerde yoğun bakıma girmişti. Boz, yoğun bakımdan çıktıktan sonra Sıla'yı ziyaret edeceğini belirterek sağlık durumu hakkındaki gelişmelerden haberdar edilmesini istedi.

ACI HABERİ DUYURDU: SILA'MIZ MELEK OLDU

Ne yazık ki Sıla, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hayranının hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan Murat Boz, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile acı haberi duyurdu.

Konuşmakta güçlük çeken Murat Boz, duygularını şu şekilde ifade etti:

''Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah, rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum.''

Murat Boz aldığı acı haberle kahroldu! 'Keşke daha önce haberim olsaydı' ile ilgili etiketler Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.