Murat Başoğlu'nun eski eşi Hande Bermek'in açıklamaları tartışma konusu oldu...

Bodrum'da teknede öz yeğeni ile yakalanan Murat Başoğlu'ndan 1 ay önce boşanan Hande Bermek Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Yeğeniyle yaşadığı ilişkiyle haftalardır tartışılan Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek’in “Murat’ı sevdim, seviyorum, seveceğim” demesi, teknedeki fotoğraflara inanmaması gündeme bomba gibi düştü. Murat Başoğlu'ndan ayrılan Hande Bermek'in açıklamaları şaşkına çevirdi? Hande Bermek neden öyle bir açıklama yaptı? Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu'nun ilişkisini neden kabul etmiyor? Hande Bermek kimdir? İşte yanıtı...

Bodrum'da teknede öz yeğeni ile yakalanan Murat Başoğlu'ndan 1 ay önce boşanan Hande Bermek Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuştu. Hande Bermek “Hayatımın en zor sınav ve deneyimi. Bu deneyimlerle olgunlaşıyoruz. Çok zor bir süreç ama unutmayın ki; ızdıraplar insanı büyütür” dedi. Geçtiğimiz yaz magazin dünyası bu haberle çalkalanmıştı. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile ensest ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüştü. Fakat olay kadar sonrasında yaşanan durumlar da konuşuldu. Aldatılan eşin ‘Sevgiyle kucaklıyorum’ açıklaması herkesi şaşkına çevirdi. Hande Bermek onun ardından yine çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Murat Başoğlu'ndan ayrılan Hande Bermek'in açıklamaları şaşkına çevirdi. Hande Bermek nasıl açıklamalar yaptı? Hande Bermek neden öyle bir açıklama yaptı? Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu'nun ilişkisini neden kabul etmiyor? Hande Bermek kimdir? İşte yanıtı...

murat

'FOTOĞRAFLARA İNANMIYORUM'

Ben hâlâ fotoğraflara inanmıyorum. Ayrıca unutmayın ben boşandım. Karı-koca ilişkime nokta koydum. Murat daha önce beni başka biriyle aldattı. Bu boşanmanın temelinde de böyle bir şey yatıyor. İnsan hata yapabilir ama bu hatanın tekrarı başka bir şeydir. Bugün de Murat’ı kişilik, kimlik, karakter, erkek, insan olarak çok seviyorum ve de saygı duyuyorum. Herkes seçimlerinde özgürdür. Murat beni değil, kendini aldattı. Bunun sonucuna katlanacak. Yuvası yıkıldı işte. Her şerde bir hayır vardır.

'MURAT OLAY SONRASI ÇOK DEĞİŞTİ'

Bu olaylardan sonra Murat çok değişti, çok olgunlaştı. Yaşamla ilgili, çevresiyle ilgili, kendisiyle ilgili, bütün yaşama bakış açısı kökten değişti. Çok farklı bir alana geçti. Her şerde bir hayır vardır. Artık yakamızdan düşsünler. Oğlumuz var. Toparlanmamız lazım. Bırakın, ne olduysa bunun kararını yargı versin.

Murat beni seviyor, ben de onu seviyorum. Ama insan olarak. Karı-koca ilişkisi bitti. Ben Murat’ı sevdim, seviyorum ve de seveceğim. Hem de her zaman seveceğim. O da benim için aynı şeyleri hissediyor.

hande

İŞTE O RÖPORTAJ:

- Aldatmadan öte bir durumdan bahsediliyor. Amca-yeğen ilişkisi.

Ben bu konuda sadece tek bir cümle söylemek istiyorum: Burcu ile Murat arasında romantik bir ilişki yok.

- İnanmıyor musunuz buna? O fotoğraflara rağmen...

Aralarında bir şey yok! Ama algı şu: Burcu ile Murat uzun süredir beraber ve bu olay da teknedeki fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Ben de bu yüzden boşandım. Gerçek böyle değil. O fotoğrafların sadece bir karesi Burcu ile Murat’a ait. Diğerlerinin onlara ait olup olmadığı belli değil. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu.

- Burcu ile iyi görüşür müydünüz?

Aramız her zaman çok iyiydi.

- Olay sonrası konuşmadınız mı?

Olayın ilk başlarında konuştuk. Çünkü Burcu’nun da çok büyük desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Burcu bilgili ve yetkin bir kadın. O da bir insan ve o da linç edildi. Belki de hiç suçu yok. Kim bilir?

- 1 ay önce boşandığınız Murat Başoğlu’na güvenir misiniz?

1999’da tanıştık. Murat 15 yıllık eşim. Oğlumun babası. Evet güveniyorum. Herkes neden böyle davrandığımı merak ediyor. İtibar suikastı yapılıyor. Bizim bir oğlumuz var.

- O fotoğraflar 29 Temmuz’da Bodrum’da çekildi. Ve siz şu ana kadar sessiz kaldınız?

Benim için birtakım değerler var. Bunların başında da vefa, sevgi geliyor. Olayı ilk öğrendiğimde ‘Sevgiyle kucaklıyorum’ dedim. Herkes buna çok takıldı. Bakın, ben hayatta her şeyin bir deneyim olduğuna inanıyorum. Her şey insanlar için, herkes her şeyi yaşayabilir. Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir.

- Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı ‘O fotoğrafların tümündeki kadın eşim Burcu’ diyor.

Bu onun iddiası… Ben bu konunun zaten en mağduruyum. Kim yaşamış benim bu yaşadıklarımı? Bize hakaret etmeyi medyada ve sosyal medyada herkes kendine hak gördü.

- Selçuk Bey’i iyi tanır mıydınız?

Tabii ki… Bu olay sonrası hiç konuşmadım ama. Onların da ortada bir boşanma davası var.

murat_baoAlu_burcu_baoAlu

- Diyelim ki yargı ‘Hayasızca bir durum var’ dedi. Yine mi böyle düşüneceksiniz?

Oğlumun babası olmasını hiçbir şey değiştirmeyecek. Ben oğlumun sağlıklı büyümesini istiyorum. Babasını güçlü, kuvvetli, ayakları yere basarken görmesini istiyorum. Ortada 14 yaşında bir çocuk var. O da bir erkek. O da evlenecek, onun da çocukları olacak. Onun ruh sağlığı önemli ve düzgün bir çocuk olarak büyümesi lazım.

- Sindireceksiniz yani…

Ben hala fotoğraflara inanmıyorum. Ayrıca unutmayın ben boşandım. Karı-koca ilişkime nokta koydum.

- Peki tüm bu olanlara bir başlık atmanız gerekirse ne dersiniz?

‘Murat Başoğlu bu olaydan olgunlaşarak çıkacak’ derim. Ben büyüdüm. Murat büyüdü. Oğlumuz buradan inanılmaz bir tecrübeyle çıkacak. Ayakta kalıp yürümeye devam edeceğiz. Kabul vermek, onay vermek değildir. İşte bunu kimse anlamadı. Kabul ettim ama onay vermedim ve boşandım.

- Murat Bey pişman mı peki?

Çoooooooook.

- Murat Bey sizi seviyor mu?

Murat da beni seviyor, ben de onu seviyorum. Ama insan olarak. Karı-koca ilişkisi bitti. Ben Murat’ı sevdim, seviyorum ve de seveceğim. Hem de her zaman seveceğim. O da benim için aynı şeyleri hissediyor.

- Bodrum’a neden taşındınız?

Oğlumu sakin bir yerde okutmak ve bu olayın etkisinden kurtarmak için.

murat_3

MURAT BAŞOĞLU VE BURCU BAŞOĞLU REZALETİ! MEĞER 14 YAŞINDAN BERİ...

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın ilişkisinin başlangıcı 20 yıl önceye dayanıyor. Yani Burcu Başoğlu henüz 14-15 yaşlarında. Amcası Murat Başoğlu da Şebnem Dönmez ile birlikte 'Sabah Şekerleri'ni sunmaya başlamış ve yeni yeni ünlü olmuş.

Burcu Başoğlu'nun ergenlik yıllarından beri amcasına aşık olduğunu, Murat Başoğlu'nun da yeğeninden 15 yaş büyük olmasına rağmen bu duruma hiç itiraz etmediğini öne sürüyor.

Selçuk Kabadayı'nın yüklü bir tazminat almak için ilişkiyi basına sızdırdığı da iddia ediliyor. Nitekim Selçuk Kabadayı'nın 2 milyon eşi Burcu Başoğlu Kabadayı'dan, 2 milyon da Murat Başoğlu'ndan tazminat talep etmesi, bu iddiayı doğrular nitelikte.

Bir başka iddia da ilişkiyi Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek Başoğlu'nun basına sızdırdığı yönünde. Eşinden boşanma kararı alan Hande Bermek'in 2 yıl önce affettiği eşinden ensest ilişkinin intikamını böyle aldığı söyleniyor.

Ensest ilişkiye bakanlık el atacak iddiası: Murat Başoğlu'nun 'yeğenim değildi' açıklamalarını köşesine taşıyarak baltayı taşa vuran Cengiz Semercioğlu'ndan ise yeni bir iddia var. Semercioğlu olaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın el atacağını duyduğunu yazdı.

burcu_1

BURCU BAŞOĞLU KABADAYI KİMDİR?

35 yaşındaki Burcu Başoğlu Kabadayı spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapıyor. Burcu Başoğlu Kabadayı, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Son 9 senesi Dell ve Lenovo gibi uluslararsı teknoloji devlerinde yöneticilik olmak üzere 15 yıl bilişim sektöründe çalıştı. 2011 yılında iş stesinden uzaklaşmak için yaptığı arayışları sırasında yogayla tanıştı.

Koh Samui Tayland’da Vikasa Yogada katıldığı yoga kampı ve inziva sonrasında yogada derinleşmesini sağlayacak bir eğitim ararken Çelen ile yollarının keşismesi sayesinde Çelen Arıman & Deniz Bağan ile Yoga Allience onaylı 200 saat Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitimine katıldı.

2015 yılı itibariyle kurumsal hayata veda edip, tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başladı.
2016 yılında Berra Sertel’den 200 saat Yoga Eğitmenlik eğitimi aldı ve yine 2016 yılında Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den Calisthenics Eğitmenlik Eğitimini tamamladı, yoga, MMA (Mixed Movement Arts) ve yaşam sanatı üzerine eğitimler aldı ve öğrencisi olmaya devam ediyor.

Aynı zamanda sertifikalı bir Wellness Koçu olarak yoga ile başladığı daha iyi bir yaşam yolculuğuna, geçmiş spor, koçluk ve kurumsal hayat deneyimlerini aktardığı Wellness alanında devam ediyor. Wellness Koçu olarak yaşam koçluğu, bireysel antrenörlük, grup egzersizleri eğitmenliği, sağlık ve stres yönetimi danışmanlığı alanlarında hizmet veriyor.

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.