Murat Başoğlu'ndan Beyaz TV'ye silahlı baskın!

Bu hafta Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda Murat Başoğlu'nun intihar ettiği haberi yayınlanmış ve ardından haber yalanlanmıştı. Programda bugün Başoğlu’nun kanalı bastığı ve programın yapımcısının ağzının içine kadar silah soktuğu iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Ece Erken bu sabah, Murat Başoğlu Beyaz TV’yi basğını, hatta kanalın içine de girip, programın yapımcısı Bilal Özbilge’nin ağzının içine kadar silah soktuğunu iddia etti.

“KURŞUNLARDAN BİRİ ECE’YE, BİRİ NİHAT’A BİRİ BİRCAN’A” 

Ece Erken canlı yayında, yaptıkları intihar haberinden sonra Murat Başoğlu’nun Beyaz TV’yi basarak, yapımcıyı yakaladığını ve hatta masaya üç kurşun koyarak, “Ayrıca bunlardan biri Ece’ye, biri Nihat’a biri Bircan’a” dediğini iddia etti.

BİLAL ÖZBİLGE TEYİT ETTİ

 Ece Erken, “Beni susturmayın” diye anlatırken, yapımcı Bilal Özbilge de programa bağlanarak, olayı teyit etti.

Bilindiği gibi, Beyaz TV birkaç gün önce Murat Başoğlu’nun intihar ettiği haberini vermiş, sonrasında bu haber yalanlanmış ve ardından da Başoğlu, arka arkaya açıklamalar yapmış, çok büyük tepki göstermişti.

Murat Başoğlu'ndan Beyaz TV'ye silahlı baskın! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu Beyaz TV Tehdit baskın silahlı baskın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.