Murat Ağırel adli kontrol şartıyla serbest!

Şehit MİT mensubunu ifşa soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel ile Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik ve sorumlu Müdür Aydın Keser tutuklanma talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimi ifadesini dinlediği Ağırel, Çelik ve Keser'i adli kontrol şartı ile serbest bıraktı.

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, bugün sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “Cumhuriyet Başsavcı Vekili aradı. Şüpheli sıfatı ile saat 14:30 da ifade vermeye gideceğim” demişti.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde, Şehit MİT mensubunun ifşası soruşturması kapsamında savcıya ifade veren Ağırel tutuklama talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimi tarafından ifadesi dinlenen Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ile aynı soruşturma kapsamında tutuklanması istenen Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Çelik ve sorumlu Müdür Aydın Keser adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Murat Ağırel adli kontrol şartıyla serbest! ile ilgili etiketler MİT Çağlayan adliye soruşturma Murat Ağırel Başsavcı yeniçağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.