Münevver Arınç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Sağlık durumu nasıl?

Münevver Arınç kimdir? Türk siyasetinin tanınmış simaları arasında yer alan ve koronaya yakalanan Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç’da gündemde yer aldı. Peki, Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın eşi Münevver Arınç'ın da koronavrüse yakalandığı ifade edidli. Vatandaşlar ise Münevver Arınç kimdir sorusunun cevabını ararken son sağlık durumunu da merak eder oldular.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eşine ve kendisine yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan Arınç açıklamasında, "Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik," dedi.

Arınç, sağlık durumuyla ilgili de "Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

MÜNEVVER ARINÇ KİMDİR?

Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç’ında koronavirüse yakalanması gündemde ilk sırada yer aldı. Bülent Arınç'ın çocuklarının isimleri Ayşenur Arınç, Mücahit Arınç, Mehmet Fatih Arınç’tır. Oğullarından Mehmet Fatih Arınç 1997 yılında geçirdiği trafik kazasında 16 yaşında yaşamını yitirmiştir.

Münevver Arınç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Bülent Arınç Münevver Arınç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.