Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve psikoz teşhisi konulduktan sonra ekranlardan uzakta olan oyuncu Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı. Eski sağlığına geri kavuşan ve yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Arda Kural, diyetle 2 ayda 14 kilo verdi. Son olarak Dilber Ay'ın hayatını konu alan Dilberay filminin galasında görüntülenen oyuncu şimdiki haliyle şaşırttı. İmajında değişikliğe giden ve saç ektiren Arda Kural'ın son haline beğeni yağdı.

Emret Komutanım dizisiyle 2000’li yıllara damgasını vuran, 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural eski günlerine döndü. Psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Kural, 20 gün de Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü.

 

Zorlu günleri atlatan 40 yaşındaki oyuncu, 2 ayda 14 kilo verdi. Saç ektirip imaj değişikliğine giden Kural, "Eski Arda olabilmek için elimden geleni yapıyorum. Sosyal medyada gelen mesajlar en büyük motivasyonum" ifadelerini kullandı.

 

EKRANLARA GERİ DÖNECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Son olarak usta sanatçı Dilber Ay'ın hayatını konu alan 'Dilberay' filminin İstanbul galasına katılan Kural, yeniden ekranlara döneceğinin müjdesini vererek şunları söylemişti:

''Biraz fazla dinlendim. Ama şimdi kendimi hazır hissediyorum. Menajerim Temmuz Karikutal ile anlaştık ve uzun konuşmalar yaptık. Yavaş yavaş projeler ile görüşmeler yapıyoruz. Kısa zaman içinde, güzel bir iş ile dönüş yapacağım.''


"Yerli Leonardo DiCaprio" lakaplı oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf sevenlerini mutlu etti. Kural'ın son halini görenler, "Eski haline geri dönmüş" şeklinde yorumda bulundular.

İşte Arda Kural'ın son hali...

Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti

Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti - Resim : 2

Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti - Resim : 3


Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti - Resim : 4

 



Mum gibi eridi! 14 kilo veren Arda Kural yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekti ile ilgili etiketler Arda Kural son hali yeni hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.