Mülteciler üzerinden algı çalışması! Zafer Partili isimler gözaltına alındı!

Zafer Partisi Samandağ Kurucu İlçe Başkanı Suphi Yıldız ve Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı hesabını kullanan Hacı Ali Demirkaya Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçlarını işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sosyal medyadaki nefret söylemlerine yönelik yeni operasyonlar düzenlendi.

Zafer Partisi Samandağ Kurucu İlçe Başkanı Suphi Yıldız ve ZP Kayseri İl Başkanlığı hesabını kullanan Hacı Ali Demirkaya ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Mülteciler üzerinden algı çalışması! Zafer Partili isimler gözaltına alındı!

Suphi Yıldız

'MÜLTECİLER' ÜZERİNDEN KARALAMA KAMPANYASI

Suphi Yıldız ve ZP Kayseri İl Başkanlığı hesabını yöneten Hacı Ali Demirkaya "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin ardından çok sayıda dezenformasyon içerikli paylaşımlar gerçekleştirmiş, 'mülteciler' üzerinden yürütülen karalama kampanyaları ve algı operasyonlarında da başı çekmişlerdi.

 

Mülteciler üzerinden algı çalışması! Zafer Partili isimler gözaltına alındı! - Resim : 2

Hacı Ali Demirkay

 

Mülteciler üzerinden algı çalışması! Zafer Partili isimler gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Zafer Partisi Mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.