Mükremin Gezgin'den 'pes' dedirten savunma: 'Beni zirveye taşıyıp daha çok gündeme getirmeseydiniz'

Kendisini sosyal medyada 9 ay boyunca hamile gibi gösteren ve 9 ayın sonunda bir erkek bebek dünyaya getirdiğini iddia eden 23 yaşındaki Mükremin Gezgin'e tepki üstüne tepki yağmıştı. Hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Mükremin Gezgin sessizliğini bozdu. Topu takipçilerine atan Gezgin, ''Sizler bunu çok sevdiğiniz için ben devam ettim. Siz en başta tepki verseydiniz, ‘yok’ deseydiniz bu olay buraya gitmezdi.'' ifadelerini kullandı.

Çektiği videolarla hamile olduğunu iddia ederek TikTok'ta geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Mükremin Gezgin isimli sosyal medya kullanıcısı son olarak hastaneden görüntüler paylaşmış ve doğum yaptığını iddia etmişti. Mükremin Gezgin'e annelik duygusunu ayaklar altına aldığı ve binlerce kişiyi hamile olduğuna inandırdığı için tepki yağmıştı.

Mükremin Gezgin hakkında gelen şikayetler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Mükremin Gezgin günler sonra sessizliğini bozdu. Gezgin, “9 ay boyunca beni yolda görüp karnımı seven de, her gün beni zirveye taşıyıp gündeme getiren de sizlersiniz. Sizler bunu çok sevdiğiniz için ben devam ettim. Siz en başta tepki verseydiniz ‘yok’ deseydiniz bu olay buraya gitmezdi.” diyerek suçu kendisini takip edenlere attı.

Mükremin Gezgin'den 'pes' dedirten savunma: 'Beni zirveye taşıyıp daha çok gündeme getirmeseydiniz'


''BENİ DAHA ÇOK GÜNDEME GETİRİP ZİRVEYE TAŞIMASAYDINIZ...''


Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Mükremin Gezgin, bir erkek olduğunun alını çizdi ve anne olmayacağını söyledi. Aylarca kendisine hamile görüntüsü verip binlerce kişiyi hamile olduğuna inandıran Mükremin Gezgin şunları söyledi:


''Hakkımda çıkan asılsız haberlerle ilgili konuşmak istiyorum. TikTok gördüğünüz gibi bir eğlence platformudur. TikTok'ta çektiğim videoların zaten ironi olduğunu herkes biliyor. Konu şu an hamileliğe geldi. Evet bana son dakika bir bomba attınız. Son dakika beni linçlediniz. Son dakikaya kalana kadar keşke beni yolda görüpte, 9 ay boyunca karnımı sevmeseydiniz. Her gün beni zirveye taşıyıp, beni daha çok gündeme getirmeseydiniz. Sizler bunu çok sevdiğiniz için ben bunu devam ettirdim. Siz başta zaten 'yok' deseydiniz, ya da bir şekilde bir tepki verseydiniz bu olay buraya gitmezdi. Benim hamileliğim yüzde sıfır. Çünkü bir erkek hamile kalamaz, anne olamaz. Bir erkeğin zaten bir çocuğu olamaz. Tamam içimde his yaşayabilirim ama ben anne olamayacağım. Bir film gibi... Filmde erkek olupta nasıl kadın kılığına girip bir şey yapıyorlar... Ben de orada art niyet olmadan, içimde kötü niyet olmadan bir video çekmek istedim. Kendi kendime bir film ürettim. Başta bunu desteklemeseydiniz, sevmeseydiniz ben bunu zaten yapmazdım. Yolda her gören beni videolar çekip zirveye taşıdılar. Anneler bu hayatta zaten kutsaldır. Benim de bir annem var ve çok üzülüyor ve çok yıprandı. Ben hiç bir kadına ya da anneye bir şey yapmadım sadece videolar çektim. Ben yanlış yapmadım, sadece bir film çektim. Ama bunlar yanlışa çekildi. İnsanlar beni çok sevdi ve devamının gelmesini çok istediler. Tüm annelerden ve anne olmak isteyenlerden yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.''

 

 

Mükremin Gezgin'den 'pes' dedirten savunma: 'Beni zirveye taşıyıp daha çok gündeme getirmeseydiniz' ile ilgili etiketler Sosyal Medya soruşturma Mükremin Gezgin tikto Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.