Mükremin Gezgin hakkındaki açıklamasıyla tepki çeken Bergüzar Korel'den olay gönderme

Oyuncu Bergüzar Korel, kendisini 9 ay boyunca hamileymiş ve doğum yapmış gibi gösteren TikTok fenomeni Mükremin Gezgin için sert ifadeler kullanınca sosyal medyada eleştirilmişti. Bergüzar Korel'in eleştirisine Hazal Kaya isim vermeden göndermede buunmuş, Hürriyet yazarı Savaş Özbey ise konuyu köşesine taşımıştı. Bergüzar Korel bugün sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşım yaparak ikiliye göndermede bulundu.

Kendisini 9 ay boyunca hamile gibi gösteren ve bir erkek bebek dünyaya getirdiğini iddia eden 23 yaşındaki TikTok fenomeni Mükremin Gezgin hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bergüzar Korel'in açıklamaları gündem olmuştu.

 Bergüzar Korel, Mükremin Gezgin ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

''Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu... Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz beğeni ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya!''

Mükremin Gezgin hakkındaki açıklamasıyla tepki çeken Bergüzar Korel'den olay gönderme

 HAZAL KAYA:

Oyuncu Hazal Kaya da Bergüzar Korel'in paylaşımının hemen ardından bir açıklama yapmış ve “Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin’in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?” demişti.

SAVAŞ ÖZBEY:

Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey, Bergüzar Korel hakkındaki köşe yazısında ''Peki niye “duyar kasmak” diyoruz Bergüzar Korel’in paylaşımına? Çünkü insanın söylediğiyle yaptıklarının birbirini tutması lazım. Marka yüzü olduğu Hepsiburada’nın reklamında öpmeye kıyamadığı kendi yavrularını değil ama başkalarının bebeklerini oynatıyor, bu ticarette sorun görmüyor. Ama başkası yapınca “el kadar yenidoğan”... Madem yer aldığın reklam kötü bir şey değil, kendi çocuğunu neden oynatmıyorsun?'' ifadelerini kullanmıştı.


''GİT KENDİNE BEYİN AL''

Günlerdir sessizliğini koruyan Bergüzar Korel bugün sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu. İngilizce olarak 'git ve kendine bir beyin al' yazılı bir paylaşım yapan Bergüzar Korel'in bu paylaşımı Savaş Özbey ile Hazal Kaya'ya gönderme olarak yorumlandı. 

Mükremin Gezgin hakkındaki açıklamasıyla tepki çeken Bergüzar Korel'den olay gönderme - Resim : 2

Mükremin Gezgin hakkındaki açıklamasıyla tepki çeken Bergüzar Korel'den olay gönderme ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Hazal Kaya Sosyal Medya Mükremin Gezgin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.