Mükemmel Eşleşme Dizisinde Ece'nin Sonu Geldi! TRT'ye Tepkiler Dinmiyor!

Çarşamba akşamları TRT 1'de yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisi 9. bölümüyle ekrana geliyor. Diziye Ece rolüyle katılan Ebru Şam, izleyicinin de sabrını taşırdı. Aile dizisi olması beklenen Mükemmel Eşleşme Ece'nin girmesiyle adeta bir hırs ve entrika dizisine dönüştü.

Mükemmel Eşleşme dizisi 9. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. TRT 1'de yayınlanan ve Çarşamba akşamları izlenen dizinin son bölümleri tam bir hayal kırıklığı oldu. Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği dizi bir dönem Seksenler dizisine alternatif olarak gösteriliyordu.

Ancak bölümler ilerledikçe Mükemmel Eşleşme dizisinin rotası şaştı. Özellikle diziye Ebru Şam'in Ece rolüyle katılması izleyicinin sabrını taşırdı. Birçok izleyici Mükemmel Eşleşme dizisini aile dizisi olarak gördüklerini ve bu yüzden izlediklerini dile getirdi.

MÜKEMMEL EŞLEŞME FİNAL Mİ YAPIYOR?

Birol Güven'e iletilen bu eleştiriler dizinin sonunu da getirebilir. TRT 1'in yayın politikasına uymadığını düşünen birçok izleyici diziyi şikayet etmekten geri durmadı.

Mükemmel Eşleşme Ece Kimdir?

Ebru Şam Mükemmel Eşleşme dizisinde Ece karakterine hayat vermektedir. Sektöre “Adanalı” dizisiyle giren güzel oyuncu 2009 yılı Türkiye Güzeli seçilmiştir.

Son olarak “Fatih Harbiye” dizisinde Özlem karakterine hayat vermiş olan oyuncu yeni sezonda Mükemmel Eşleşme dizisinde Ece karakterine hayat vermektedir.

Ebru Şam Dizileri ve Filmleri
Adanalı (Esra) – 2009 / 2010
Doktorlar – 2010 / 2011
Fatih Harbiye (Özlem) – 2013 / 2014
Mükemmel Eşleşme (Ece) – 2022

Mükemmel Eşleşme Dizisinde Ece'nin Sonu Geldi! TRT'ye Tepkiler Dinmiyor! ile ilgili etiketler Mükemmel Eşleşme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.