Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi: Bayraktar AKINCI B atış testlerini başarıyla tamamladı

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI B'nin Yüksek İrtifa Ağır Faydalı Yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile Atış testlerini başarıyla tamamladığını duyurdu. Bayraktar atış görüntülerini de sosyal medyadan paylaştı. Videoda, AKINCI B'deki şehit Eren Bülbül detayı dikkat çekti.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI B'nin yüksek irtifa ağır faydalı yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile atış testlerini başarıyla tamamladığını açıkladı.

 

Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi: Bayraktar AKINCI B atış testlerini başarıyla tamamladı

Selçuk Bayraktar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bayraktar #AKINCI B, Yüksek İrtifa Ağır Faydalı Yük ve TEBER-82 Güdüm Kiti ile Atış testlerini başarıyla tamamladı #MilliTeknolojiHamlesi." dedi.

 

 

AKINCI B'DE EREN BÜLBÜL DETAYI

Videoda, AKINCI B'deki şehit Eren Bülbül'e gönderilen selam da dikkat çekti. TİHA'nın üzerinde "11.08.2017 Eren Bülbül. İyi ki varsın Eren. 24.06.2022" yazısının olduğu görüldü.

Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi: Bayraktar AKINCI B atış testlerini başarıyla tamamladı - Resim : 2

 

Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi: Bayraktar AKINCI B atış testlerini başarıyla tamamladı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar BAYKAR Bayraktar Akıncı B atış testleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.