Müjdeler peş peşe geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Kayseri mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak müjdeleri peşi sıra sıraladı. Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulacağını müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnafa da erken emeklilik müjdesi verdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Kayseri mitinginde müjdeleri peş peşe sıraladı. 

Müjdeler peş peşe geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi

AİLE KURUMU GÜÇLENDİRİLİYOR, AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de bir müjde vermek istiyorum diyerek aile ve gençlik bankasının kurulacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, "Yeni bir müjde daha vermek istiyorum. Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Buranın gelirinin bir miktarını rezerv edeceğiz. Aile kurumunu güçlendireceğiz. Ev hanımlarını emekli edeceğiz. Gençlerimizin evlilik adımlarında yanlarında olacağız." dedi.

KÜÇÜK ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK MÜJDESİ

Terzi, bakkal ve manav gibi küçük işletme sahiplerine de erken emeklilik müjdesi veren Erdoğan, "Küçük esnaflarımızın prim ödeme gün sayısını SSK’lılarla eşitleyerek 7 bin 200 güne indiriyoruz. Yeni dönemde yapacağımız bu çalışmadan 1 milyon küçük esnafımız yararlanacak." dedi. 

Müjdeler peş peşe geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa erken emeklilik müjdesi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilik esnaf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.