Müjdat Gezen ve avanesi bu habere çok üzülecek...

İstanbul Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi Sancaktepe'de yakalandı.Zanlı ilk ifadesinde, olayı alkolün etkisiyle gerçekleştirdiğini söyledi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne gelen kimliği belirsiz bir şahıs, elindeki benzin bidonu ile binayı ateşe verdikten sonra kayıplara karışmıştı.O anlar güvenlik kameralarınca kaydedilmişti. Binayı kundaklayan saldırgan yakalandı.

Müjdat Gezen ve avanesi bu habere çok üzülecek...

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İnceleme sonucu şüphelinin kimliği tespit edildi.

39 yaşındaki Mehmet Ali Aligül Sancaktepe'deki evinde gözaltına alındı. Aligül, TEM ekiplerine verdiği ilk ifadesinde “Müjdat Gezen'in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han'ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi. Kundakçı Aligül, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAZMIŞ

Gözaltına alınan Mehmet Ali A. 20 Şubat'ta sosyal medya hesabından "Allah'ın sopası yok ki gözüne soksun soysuz Müjdat Gezen sanat merkezi gece cayır cayır yanıyordu, Osmanlı'ya dil uzatırsa geberir giderrrrrr beter olsun" diye mesaj paylaşmış.

Şüpheli, sanat merkezinin yangından bir sonraki fotoğrafının altına ise "K.... çocuğunun tamamı yansaydı keşke" diye yazmış.

Müjdat Gezen ve avanesi bu habere çok üzülecek... - Resim : 2

"GÖRÜNTÜLERDE ÇEMBER SAKALLI BİR ARKADAŞ VAR"

Müjdat Gezen kundaklama olayıyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlemiş ve dindarları hedef gösteren imalarda bulunmuştu.

Gezen, "Görüntüde çember sakallı bir arkadaş var. Yangınlar bizim içimizdeki ateşi söndüremez. İçimizdeki ateş farklı bir ateş. Yangının görüntüsünde bu okulun neden yanmadığını çok iyi göreceksiniz. Alevlerin arasında Atatürk silüetini çok iyi göreceksiniz." diye konuşmuştu.

Müjdat Gezen ve avanesi bu habere çok üzülecek... ile ilgili etiketler Müjdat Gezen kundaklama yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.