Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenazesinde yaşanan izdiham nedeniyle fenalık geçirdi

2 gün önce kalbinin durması sonucu vefat eden usta oyuncu Cüneyt Arkın Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde yaşanan izdiham nedeniyle tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen fenalaştı. Müjdat Gezen kalabalıktan uzak kalmak için camiden ayrıldı.

28 Haziran Salı günü kaldırıldığı hastanede kalbinin durması sonucu hayata veda eden 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın için önce Atatürk Kültür Merkezi'nde ardından ise Teşvikiye Camii'nde tören düzenlendi. Cüneyt Arkın'ın binlerce hayranının katıldığı cenaze töreninde adeta izdiham yaşandı. Cenaze törenine katılan ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen kalabalık nedeniyle fenalaştı.

FENALAŞINCA CAMİDEN AYRILDI

Arkın'ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan Müjdat Gezen yaşanan izdiham nedeniyle fenalaştı. Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan Gezen'in, daha sonra kalabalıktan uzaklaşmak adına camiden ayrıldığı ve otomobiline yöneldiği öğrenildi.


''HİÇ BU KADAR ALKIŞ ALAN BİRİNE RASTLAMADIM''

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen acı haberin ardından, 3 gün önce konuştuklarını ve Cüneyt Arkın'ın "Nefes almakta zorlanıyorum" dediğini belirterek, "Doktorumu yanına gönderdim, muayene etti. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler. Bir ahbaptan oksijen makinesi aldık ama dün gece yataktan düşüyor ve kalbi duruyor. Ambulansta ve hastanede uğraşıyorlar ancak geri döndüremiyorlar. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim." açıklamasında bulunmuştu.

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenazesinde yaşanan izdiham nedeniyle fenalık geçirdi

Gezen, Arkın'ın son yıllarında Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda üç oyunda sahne aldığını hatırlatarak, "Hiç tiyatroda oynamamıştı. Hastalanınca morali bozulmuştu. 'Ben seni sahneye çıkaracağım' dedim. 62 senelik sahne hayatımda hiç bu kadar çok alkış alan birine rastlamadım. İnsanlar onu sevdi. üç oyunda birden beraber oynadık. Çok güzel günlerimiz oldu. Türk sinemasının da Türk halkının da başı sağ olsun. Allah geride kalanlara ömürler versin." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın'la unutamadığı hatırasını da paylaşan Gezen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben oyunda ona Cüneyt Arkın rolünü verdim. Buna gazinocular teklif yapıyor şarkı söylesin diye ama o 'Ben sinemacıyım bu işlerden hiç anlamam, beceremem' diyor. Çanta dolusu milyonlarca lirayı reddediyor. Kendisi gibi yani. Bir gün Cüneyt ağabeye 'Kusura bakma gelecek oyunda yoksun, benden çok alkış alıyorsun' dedim. Sarıldık birbirimize bir daha da hiç ayrılmadık sonra. Cümlemizin başı sağ olsun."

 

 

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenazesinde yaşanan izdiham nedeniyle fenalık geçirdi ile ilgili etiketler Müjdat Gezen Cüneyt Arkın cenaze töreni izdiham
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.