Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız

'Kampüsistan', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Ayrılsak da Beraberiz' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan ve bir süredir ekranlardan uzakta yaşam süren 46 yaşındaki oyuncu Mete Horozoğlu'nun son görüntüsü hayranlarını şaşırttı. İmaj değiştirip saçlarını uzatan Mete Horozoğlu son halini Instagram'dan takipçileriyle paylaşarak yeni tarzı için 'bence oldu' yorumunda bulundu.

'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde canlandırdığı 'Zülfikar Ağa' rolüyle hafızalara kazınan yetenekli oyuncu Mete Horozoğlu, bir süre önce kariyerinde değişikliğe gitmişti. Geçtiğimiz yıllarda ABD'ye yerleşen ve pandemi sürecinde internet üzerinden çevrimiçi oyunculuk eğitimi vermeye başlayan ünlü oyuncu son haliyle görenleri şoke etti.

Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Türkiye'den ABD'ye taşınan ve kariyerinin zirvesindeyken radikal bir kararla oyunculuğu bırakan Mete Horozoğlu gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Uzun zamandır ABD'de olan ve ekranlarda yer almayan ünlü oyuncunun son görüntüsü ortaya çıktı. Horozluoğlu zaman içindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız - Resim : 2

SON GÖRÜNTÜSÜYLE ŞAŞIRTTI

Saçlarını uzatıp imaj tazeleyen Horozoğlu son görüntüsüyle hayrete düşürdü. Sakallarını uzatıp, saçlarını ördüden Mete Horozoğlu, son halini 112 bin takipçili Instagram hesabından ''Bence oldu ❤️❤️ eline sağlık Belkız’cııım 😍😍'' notuyla paylaştı. Ünlü oyuncunun yeni imajına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Mete Horozoğlu, Nefes: Vatan Sağolsun filminde canlandırdığı "Yüzbaşı Mete" rolü ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki "Soner Talaşoğlu" karakteri ile kariyerinin zirvesine çıkmıştı.


İşte Mete Horozoğlu'nun yeni hali...

Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız - Resim : 3

Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız - Resim : 4

 

 

Muhteşem Yüzyıl'ın Zülfikar Ağa'sı Mete Horozoğlu imaj değiştirdi! Son halini tanıyamayacaksınız ile ilgili etiketler Sosyal Medya mete horozoglu Zülfikar Ağa imaj degişim son hali
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.