Muhtar takla atan kamyonette sıkıştı! Camlar kırılarak kurtarıldı

Kastamonu’da aynı yönde seyreden otomobil ile kamyonet çarpıştı. Yan yatan kamyonette sıkışan muhtarı kurtarmak için ekipler aracın camlarını baltayla kırdı. Ağır yaralı muhtar sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılabildi.

Kastamonu’nun Abana-İnebolu karayolu Yakaören köyü mevkiinde, aynı yönde seyreden ve sürücüleri öğrenilemeyen 37 AAV 098 plakalı kamyonet ile 06 CVB 525 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazanın etkisiyle kamyonet, yan yatarak ters döndü. Kazada kamyonette bulunan Bozkurt ilçesi Ulu Köyü Muhtarı Kenan E., sıkışarak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Muhtar takla atan kamyonette sıkıştı! Camlar kırılarak kurtarıldı

İtfaiye ekipleri, kamyonette sıkışan yaralı Kenan E.’yi kurtarabilmek için aracın balta ile camlarını kırarak ulaşmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda yaralı, sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan Kenan E., Bozkurt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan otomobilde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı da sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

İHA

 

Muhtar takla atan kamyonette sıkıştı! Camlar kırılarak kurtarıldı ile ilgili etiketler Kastamonu kaza muhtar Ulu Köyü Muhtarı Kenan E.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.