Muhtaç asker ailesi yardımı ne kadar oldu? Muhtaç asker ailesi yardımı ne zaman verilecek?

Muhtaç asker ailesi yardımı ne kadar oldu? Muhtaç asker çocuklarına yönelik geliştirilen yardım programını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Selçuk açıkladı. Son dakika bilgisine göre muhtaç asker ailesi yardım parasına zam geldi! Peki muhtaç asker ailesi yardım parası ne kadar oldu? Ne zaman verilecek? Detaylar haberimizde...

Muhtaç asker ailesi yardımı ne kadar oldu?  Muhtaç asker ailesi yardımına yönelik vavtandaşlar aramalara başladı. Bakan Zehra Selçuk, muhtaç asker ailesi yardım parasına zam yaptıklarını açıkladı. Muhtaç asker ailesi yardım programı kapsamında asker çocuklarına verilen yardım parasına dair detaylar belli oldu. Peki muhtaç asker ailesi yardım parası kaç lira oldu? İşte yanıtı...


MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIMI NE KADAR OLDU?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Muhtaç Asker Ailesi Yardım Programı kapsamında aylık ödeme miktarı % 45,45 artarak 275 TL’den 400 TL’ye, Muhtaç Asker Çocuklarına Yönelik Yardım Programı kapsamında aylık ödeme miktarının da %50 arttırarak 100 TL’den 150 TL’ye çıkarıldığını açıkladı.

MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIMI ÖDEMLER NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Selçuk, her iki yardım programı için de 24-28 Nisan 2020 döneminde ödeme yapılacağını kaydetti.

Muhtaç asker ailesi yardımı ne kadar oldu, ne zaman verilecek? Muhtaç asker aileleri aylık yardımı kaç TL, kimler alacak?

Selçuk programların içeriğine ilişkin bilgi de paylaştı: “Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Yardım Programından askere gitmiş veya gidecek olan kişinin, yoksulluk riski ile karşı karşıya bulunan, eşi, anne veya babası faydalanıyor.

Muhtaç Asker Çocuklarına Yönelik Yardım Programından da askere gitmiş veya gidecek olan kişinin, ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen, 18 yaşından küçük çocukları yararlanıyor.” dedi.

Muhtaç asker ailesi yardımı ne kadar oldu? Muhtaç asker ailesi yardımı ne zaman verilecek? ile ilgili etiketler asker askerlik Sosyal Yardım asker ailesi muhtaç aile desteği muhtaç asker ailesi yardım yardım parası zehra selçuk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.