MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDE C-5’İN ROLÜ!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, firari Cem Uzan’ın Cumhuriyet gazetesindeki röportajını, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümündeki sır perdesini ve Suriye’deki son durum ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu ve organ ticaretinden vergi önerisini konuştu.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDE C-5’İN ROLÜ!

ŞENER: BU OLAYIN GİRİŞİNDEN SONUNA KADAR HER YERİ FETÖ’CÜ KAYNIYOR!

Nedim Şener, "Muhsin Yazıcıoğlu, zamanında da düşünce ve duygu dünyasıyla yalnız bırakılmış bir adam. Düşüncelerinde, ahlaki normlarında, etik ilkelerinde belli bir ölçü standardına sahip bir kişi yalnızlık çekiyorsa o da o yalnızlığa kapılmış. Toplumda çok büyük bir sempatisi var. Bizim insanımız yere göğe koyamıyor ama seçimlerde ona o rakamsal sonucu vermiyor, parti aidiyeti daha ağır basıyor. Düşüncesindeki toplumla olan o kalabalığı siyasi arenada yaşayamamış birisi. Öyle bir cinayet doyası ki bu, 5-6 ayrı mahkemede ayrı dava olarak yürütülüyor. Arama kurtarmada görevini ihmal edenler, helikopterden bir takım ELT cihazlarını söken FETÖ’cüler var. Darbe girişiminde de ortaya çıkmışlardı, onlarla ilgili hırsızlık davaları var. Cihazı  sökenler ayrı, onu ihmal edenlerin ayrı davaları var. Kahramanmaraş’ta hala ana dosya açık, FETÖ’den soruşturma yürüyor. Üzerine birçok rapor yazılan, ama hiçbir yere gitmeyen, faalini de herkesin bildiği başka bir dosya daha neredeyse yok. Bu olayın girişinden sonuna kadar her yeri FETÖ’cü kaynıyor. FETÖ’nün yönettiği bir suikast olarak her yönüyle incelenmiş ve ortaya konulmuş değil. Cinayetin oluşu, arama kurtarma sonrası var. Ancak bir de öncesi var. Hrant Dink cinayetiyle iç içe bir olay. Muhsin Yazıcıoğlu, Hrant Dink cinayeti nedeniyle partisiyle beraber çok suçlanmış birisi. Hatırlarsanız Trabzon’daki tetikçi grubun içinde yer alan Büyük Birlik Partisi üyesi Erhan Tuncel ve Yasin Hayal bulunuyordu. Bu kişiler Ogün Samast’ı yönlendiriyorlar. Tuncel, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanlığı’na bağlı bir yardımcı istihbarat elemanı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkan'ı oluyor, C şube yani sağ terör ve azınlıklar masası bütün bu olayları takip ediyorlar. Bir bakıyorsunuz C-5 adı altında bir büro kurmuşlar. 2006 Haziran’ında illegal olarak Hrant Dink’i, Muhsin Yazıcıoğlu’nu Malatya Zirve’yi, Ergenekon dedikleri milliyetçi ve ulusalcı grupları takip ediyorlar." ifadelerini kullandı.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDE C-5’İN ROLÜ! - Resim : 2

YARAR: YAZICIOĞLU'NUN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KANAATİNE SAHİBİM!

Mete Yarar, "FETÖ’nün tam anlamıyla FETÖ olduğu dönemde Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili4 bölümlük bir belgesel çektim. İçine de raporları da koydum. O dönemde gidip yerinde inceleme yaparak, tanıklarıyla, aile yakınlarıyla, avukatıyla, ilk naaşı bulan muhtarı buldum. Araziden yürüyerek helikopterin düştüğü yere gittim, mesafeyi ölçtüm. Dinlenmiş olan konuşmaların içinde geçen raporları da koydum. O zaman da söylemiştim, Yazıcıoğlu’nun öldürüldüğü kanaati bende şiddetli şekilde devam ediyor. Bu bir kaza değil, öldürülme. İçinde birbirini takip eden, akıl ve mantığa sığmayan pozisyonlar var. O zaman incelediğimde birincisi helikopterin düşmesiyle ilgili teknik olan bölümü anlatmıştım. Bununla ilgili tüm raporları içine koymuştum. Arkasından arama sırasında yaşanan ihmaller silsilesi, ilginç şekilde oradaki baz istasyonlarının söylediği yerden çok daha farklı bir yerde aramaya sevk edilmişti. Bunun gibi onlarca şey var. İlginç başka şey daha var ki, normalde bu şekildeki uçak ve helikopter kazasında ölenlerin kan numunelerinden zehirlenip zehirlenmedikleri araştırılıyor. Normal bir prosedürdür. Aile, bunun yapılmadığını anlayınca bir şekilde avukatları vasıtasıyla başvuruyor. Son kan örneğiyle bu yapılılıyor. Arka arkaya oturan üç kişinin zehirlendikleri ortaya çıkıyor. Akıl ve mantığı durduracak onlarca iş var içinde. O zaman neden böyle bir olayın gerçekleştiğini aradan yıllar geçtiğinde hep birlikte göreceğiz ama bu kadar değerli bir insan hayatımızda olmayacak. Yapılacak tek bir şey var, geri döndürmek mümkün olmayacak ama bundan sonraki yaşanacak süreçleri belki engelleyebiliriz. Bu bir suikast ise, iyi planlanmış bir suikastı deşifre etmek yaşanacak olayı engelleyebilir." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDE C-5’İN ROLÜ! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Muhsin Yazıcıoğlu suikast

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.